Nieuwe website "eindelijk" in de lucht.
30 augustus 2017 18:10

Ingrid Lambermon

Een nieuw schooljaar, een nieuwe website! Na een lang proces van ontwikkelen is er nu dan een prachtige nieuwe website voor de Klinker in de lucht. Het komend jaar gaan we intensiever via Schoudercom communiceren, zoals u gewend bent kunt u uw kind hier ziekmelden, kunt u er enthousiaste blogs lezen en u aanmelden voor uitstapjes en/of hulp. Vakanties, studiedagen en andere bijzondere dagen worden in Schoudercom steeds actueel bijgehouden. Vanaf dit jaar komen er ook documenten op Schoudercom beschikbaar.

De nieuwe website is onwikkeld om algemene informatie met geïnteresseerden/bezoekers te delen over onze school. Informatie over onze visie, missie en aanpak is hier op te vinden en voor geïnteresseerden die meer willen weten is de schoolgids te downloaden. Ook kunt een aanmeldingsformulier downloaden en een afspraak maken voor een informatie/intakegesprek.

Voor de ouders van onze school gebruiken we (in verband met de veiligheid) het oudercommunicatieplatform Schoudercom. Hierin treft meer actuele informatie over school en de betreffende groepen.