Sportfestijn in Oud Beijerland
13 september 2017 21:38

sport

SPORTFESTIJN in Oud-Beijerland
Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en ook zo benieuwd wat Oud-Beijerland jou te bieden heeft op sportgebied?

Kom dan op vrijdag 6 oktober van 16:00-18:00 uur (met je ouders) naar het Sportfestijn OBL.

Wat is er te doen?

Sporthal de Boogerd wordt omgetoverd tot een groot festijn, waar veel valt te beleven en bewegen.

Tijdens het vrolijke en sportieve evenement worden sportactiviteiten afgewisseld met spetterende demonstraties en entertainment.

Zo kunnen de bezoekers kennismaken met BMX, tennis, hockey, voetbal en nog veel meer.

Dit alles onder professionele begeleiding van de sportverenigingen. Ook is er de gelegenheid om gezellig iets te eten en drinken.

Broertjes, zusjes, opa's en oma's zijn ook van harte welkom.

De deelnemersbijdrage is 2 euro per persoon. Voor het inschrijfgeld krijg je één toegangskaartje voor het zwembad cadeau.

Deze kun je op een ander moment inleveren om vrij te zwemmen! Nieuwsgierig!?

Ga voor meer informatie naar het menu activiteitenaanbod en meld je aan op www.hoekschewaardactief.nl