Onze peuterspeelzaal leidster
03 december 2019 11:30

Inline image

Vanaf Januari 2020 zal ik OBS de Klinker versterken met een peuterspeelzaal in de school.

Via deze weg wil ik mijzelf graag even voorstellen.

Ik ben Mieke Veelenturf, 35 jaar jong en woonachtig in Oud Beijerland.

Na mijn opleiding Sociaal Cultureel werk en gewerkt te hebben als Ambulant Jongerenwerker in Rotterdam besloot ik een kijkje te nemen in de kinderopvang.

Dit bleek een goede keuze, want inmiddels werk ik al 14 jaar met heel veel plezier in Mijnsheerenland als Pedagogisch Medewerker en vanaf Januari komt hier de peuterspeelzaal bij.

Ik kijk er erg naar uit om samen met de kinderen een leuke tijd te hebben, ze een veilige plek te bieden en een goede voorbereiding mee te geven voor hun schooltijd.

Op Vrijdag 13 December ben ik aanwezig bij de koffie ochtend op OBS de Klinker. Mocht u nog vragen hebben of een kijkje willen nemen bent u van harte uitgenodigd.

Met vriendelijke groet,

Mieke Veelenturf