Even voorstellen
10 juni

Ik ben Martin DekkerNieuwe directeur van O.B.S. de Klinker. Met veel plezier ga ik aan de slag op OBS de Klinker.

 

Allereerst iets over mij zelf…

Ik ben 55 jaar oud en getrouwd met Agnes. We hebben één dochter, Ince.Wij wonen in Papendrecht.Als sportliefhebber ben ik al jaren actief betrokken bij de selectie van korfbalclub PKC.Mijn eigen conditie houd ik op peil op de tennisbaan, waar ik wekelijks te vinden ben.

 

Motivatie

De ontwikkeling van kinderen blijft mij altijd boeien.Hoe stimuleer je kinderen om zich te ontwikkelen en wat kunnen wij doen om kinderen gelukkig te maken?Grote verschillen in opvoeding, welzijn en afkomst maken het vaak lastig om een omgeving te scheppen waarin iedereen zich veilig en prettig voelt.Elkaar echt serieus nemen ……. dat klinkt eenvoudig maar gebeurt het ook? Dat is naar mijn mening waar het om draait in het onderwijs: elkaar serieus nemen.Voor mij zijn de kernwaarden van de stichting ACIS en de vertaling die OBS de Klinker er aan geeft een mooi startpunt. Rechtvaardigheid, waardigheid, weldadigheid en vrijheid. Deze waarden zijn mooie ankers in onze steeds sneller veranderende maatschappij.

 

Ervaring

Mijn eerste management ervaring heb ik opgedaan bij Ministerie van Defensie. Als manager van een opleidingsafdeling die gespecialiseerd was in ICT en techniek opleidingen.Daarna volgde een periode van ruim 12 jaar als schooldirecteur in Dordrecht.Gedurende de laatste jaren was ik tevens verantwoordelijk voor de kinderopvang binnen mijn school.Mijn eerste schoolervaring was als vrijwillig bestuurslid van een schoolbestuur in Papendrecht. Tevens ben ik in mijn vrije tijd 8 jaar voorzitter geweest van korfbalclub PKC.Ervaringen zijn nog geen succesgarantie. Toch hoop ik dat het mij zal helpen OBS de Klinker op een positieve en constructieve manier te leiden.

Mijn eerste ervaringen zijn al positief. Ik heb kennis gemaakt met een gedreven team met een positieve werkopvatting en het hart op de goede plaats.

Vanaf 1 augustus ga ik fulltime aan de slag, maar voor de zomervakantie ben ik al regelmatig aan het werk op De Klinker.

Maandag 13 juni en donderdag 16 juni ben ik bij de start van de schooldag aanwezig om u te ontmoeten.

 

Graag tot ziens in de school,

Martin Dekker

Cookies voorkeuren
Schoolwebsite door SchouderCom , ontwerp NEAR