Aanmelden van uw kind

OBS de Klinker wil ouders graag goed voorbereiden op school. Indien u geïnteresseerd bent in onze school, dan kunt u bij onze administratie een afspraak maken met de directeur voor een informatie/intakegesprek.

De directeur zal u dan ontvangen en vertellen waar de school voor staat, u rondleiden door de school en uiteraard kunt u dan ook vragen stellen. Dit duurt totaal ongeveer een uurtje. Wij vinden het erg belangrijk dat de school in bedrijf is tijdens de rondleiding, vandaar dat wij graag een afspraak maken tijdens schooluren.

Geïnteresseerd in een informatie gesprek?

Indien u uw gegevens in de onderstaande vensters achter laat nemen we z.s.m. contact met u op voor een afspraak. (uiteraard kunt u ons een een e-mail sturen of bellen)

Telefoonnummer:    0186 626477

E-mailadres:           info@obs-deklinker.nl

Aanmeldingsformulier

U kunt voorafgaand aan zo’n gesprek een aanmeldingsformulier downloaden en invullen, uiteraard kunt u dat ook na afloop doen. Omdat we soms te maken hebben met wachtlijsten is het belangrijk dat u niet te lang wacht met aanmelden. Het is gebruikelijk dat kinderen in hun tweede of derde levensjaar worden aangemeld.

Een aanmelding is pas een inschrijving als de administratie u een bevestiging heeft gestuurd.

Download hier het aanmeldingsformulier