Aanmelden van uw kind

OBS de Klinker wil ouders graag goed voorbereiden op peuterspeelzaal en/of school. Indien u geïnteresseerd bent in onze peuterspeelzaal en/of school, dan kunt u bij onze administratie een afspraak maken met de directeur voor een informatie/intakegesprek.

 

De directeur zal u dan ontvangen en vertellen waar de peuterspeelzaal en school voor staat, u rondleiden door het gebouw en uiteraard kunt u dan ook vragen stellen. Dit duurt totaal ongeveer een uurtje. Wij vinden het erg belangrijk dat de school in bedrijf is tijdens de rondleiding, vandaar dat wij graag een afspraak maken tijdens schooluren.

 

 

Geïnteresseerd in een informatie gesprek?

Indien u uw gegevens in de onderstaande vensters achter laat nemen we z.s.m. contact met u op voor een afspraak. (uiteraard kunt u ons een een e-mail sturen of bellen)

 

Telefoonnummer:    0186 626477

E-mailadres:           info@obs-deklinker.nl

 


 

Aanmeldingsformulier

 

Voor de Peuterspeelzaal is het inschrijven van een kind complexer dan voor het aanmelden voor school.

Dit heeft te maken met fiscale regelgeving en met uw persoonlijke situatie. 

Met de onderstaande link komt u op de website van onze kinderopvang onze medewerkers van de kinderopvang zijn beschikbaar om u te helpen bij het inschrijven.

https://dehoekscheschool.nl/kinderopvang/inschrijven/

 

Voor school kunt u hieronder het aanmeldformulier downloaden.

Download hier het : Aanmeldingsformulier

 

 

U kunt voorafgaand aan een informatiegesprek een aanmeldingsformulier downloaden en invullen, uiteraard kunt u dat ook na afloop doen. Omdat we soms te maken hebben met wachtlijsten is het belangrijk dat u niet te lang wacht met aanmelden. Het is gebruikelijk dat kinderen in hun tweede of derde levensjaar worden aangemeld.

 

Een aanmelding is pas een inschrijving als de administratie u een bevestiging heeft gestuurd.


 

 

Cookies voorkeuren
Schoolwebsite door SchouderCom , ontwerp NEAR